Remember me

Om u een zo aangenaam mogelijk verblijf te laten beleven attenderen wij u erop om verantwoord en respectvol gebruik te maken van de faciliteiten. Bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar. Betreding is op eigen verantwoording, er is geen toezicht.

- Indien u om wat voor reden dan ook verlaat bent, gaat dit van de geboekte tijd af. Alleen als onze agenda het toelaat kan de verloren tijd gecompenseerd worden.

- U dient de afgesproken uren te respecteren en tijdig de sauna te verlaten zodat iedereen zijn besproken saunabezoek ten volle kan benutten in een gereinigd complex.

- Douchen is verplicht aan het begin van uw bezoek en na iedere saunagang.

- Intiem contact is in ons complex niet toegestaan.

- Het dragen van badkleding is toegestaan, mits de kleding goed uitgespoeld is. Wasmiddel- en zeepresten tasten het waterkwaliteit van ons massage-/bubbelbad aan.

- Gebruik van (massage)olie, gezichtsmaskers, haarmaskers, voetmaskers e.d. is in de gehele ruimte niet toegestaan in verband met mogelijke schade aan meubilair en tegelwerk en in verband met het behouden van een goede water kwaliteit in ons massage-/bubbelbad. Indien door verkeerd gebruik van het bad, de installatie gereinigd moet worden zullen de kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

- Houdt de deur van de stoomcabine zoveel mogelijk gesloten wanneer deze in gebruik is, dit in verband met de rookmelder.

- Gebruik een handdoek of badjas wanneer u ergens gaat zitten. Zo blijft het meubilair schoon en droog voor de volgende gasten.

- LET OP: u kunt zich verbranden aan de kachel van de Finse sauna en aan de stoomuitlaat van de stoomcabine wanneer deze in gebruik zijn. Raak deze dus niet aan!

- U krijgt bij binnenkomst een beknopte uitleg van de faciliteiten en in de ruimte zelf ligt een uitgebreide uitleg. Er is altijd een medewerker beschikbaar tijdens uw verblijf voor vragen. Het gebruik van de ruimte en faciliteiten is op eigen risico.

- Het is verplicht om in alle sauna’s (behalve de stoomcabine) plaats te nemen op een handdoek, waarbij ook de voeten zich op de handdoek bevinden.

- Badjassen, badslippers en handdoeken worden kosteloos ter beschikking gesteld.

- Uit hygiënisch én veiligheidsoogpunt is het dragen van badslippers verplicht.

- Consumpties mogen alleen worden genuttigd in het zitgedeelte binnen. Het meenemen van drankjes of eten in de saunacabines of massage-/bubbelbad is niet toegestaan.

- Het maken van foto’s of filmmateriaal is strikt verboden.

- Roken en e-roken is binnen niet toegestaan in Zeeuws Ontspannen. In de buitenruimte mag dit, met de deur gesloten, wel, maakt u wel gebruik van de aanwezige asbakken?

- Toegebrachte schade verhalen wij op de bezoeker

- Zeeuws Ontspannen houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen of foutief gebruik van het complex, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel aan personen en/of schade aan goederen.

- Bij diefstal/vernieling of in dreigende situaties doen wij direct aangifte bij de politie.

- Gasten die zich niet houden aan de huisregels dienen op eerste verzoek, na volledige betaling en zonder restitutie, het complex te verlaten.


Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PRIVE WELLNESS

Zandstraat 2
4331 ND Middelburg (Zeeland)
Nederland

info@zeeuwsontspannen.nl
(+31) 0118 85 59 00

Heerlijk ontspannen in gegarandeerde privacy

Zeeuws Ontspannen | Prive wellness