Remember me

Tarieven

Pak uw rust in een omgeving die tot in de puntjes verzorgd is, alles in een Zeeuws tintje. Maak in gegarandeerde privacy gebruik van de infrarood sauna met zoutstenen, Finse sauna, stoombad, het bubbelbad/ massage bad en de luxe zitjes. Ook het badtextiel, slippers, nootjes, chips, diverse smaken luxe koffie en thee, bouillon en Extran staan voor uw gereed. Hierdoor is dit een ontspannen plek om uw hoofd leeg te maken.

U kunt onze wellness ruimte huren in blokken van 2 of 3. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u komt, betaalt u dan onderstaande prijzen voor de ruimte:

Aantal personen 2 uur 3 uur
1-2 € 145,- € 170,-
3 € 185,- € 210,-
4 € 225,- € 250,-

Alle prijzen zijn inclusief btw

De prijs is inclusief vrij gebruik van:

  • Badjas
  • Handdoeken
  • Slippers
  • Scrubzout
  • Douche puff *
  • Douchegel/Shampoo
  • Bodylotion *
  • Diverse smaken luxe koffie en thee, bouillon
  • Nootjes en chips

* deze items mag u na afloop mee naar huis nemen.

Onze wellnessruimte is alleen op afspraak te bezoeken
Er kan alleen online geboekt worden en online betaald worden. Contant betalen is alleen mogelijk voor vaste gasten. Vaste gasten kunnen een e-mail sturen met de gewenste datum, tijd en duur en dan zal de e-mail zo spoedig mogelijk opgepakt worden. Let op: de e-mail wordt niet buiten onze openingstijden bekeken en daardoor kan het zijn dat een online boekende en betalende gast u voor is.

Wellnessbon

Geen idee wat u voor bijvoorbeeld een verjaardag, slagen, afscheid, Valentijnsdag, moeder- of vaderdag, Sinterklaas, Kerst of als relatiegeschenk moet geven?

Wat denkt u van een wellnessbon van Zeeuws Ontspannen!

Een wellnessbon van Zeeuws Ontspannen is leuk, gezond en verrassend om cadeau te geven én te ontvangen!
Deze bon kan voor ieder gewenst bedrag worden uitgeschreven.

Klik hier om de wellnessbon (giftcard) te bestellen.

Onze wellnessbonnen zijn niet inwisselbaar voor (contant) geld.

Cupido arrangement

In dit arrangement zit naast het gebruik van alle faciliteiten, badtextiel, slippers, scrubzout, haar- en huidverzorgende producten, een zoutje en een drankje ook een flesje alcoholvrije bubbels 20 cl., bonbons van Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken en snoephartjes!

Klik hier om het arrangement te reserveren!

 

Aantal personen 2 uur 3 uur
2 € 165,- € 190,-

Kortingsacties en andere acties zijn niet geldig op dit arrangement.

Culinair arrangement

In samenwerking met Restaurant Scherp in Middelburg hebben wij een culinair arrangement voor u samengesteld.

Na uw ontspannend bezoek aan Zeeuws Ontspannen wordt u diezelfde avond culinair verwend in Restaurant Scherp met een 5-gangen verrassingsdiner. Het diner in Restaurant Scherp bestaat uit seizoensgebonden streekproducten, nieuwe creaties en specialiteiten.

U kunt om 18.00, 18.30 of 19.00 uur aan tafel. Wilt u bij de reservering in het veldje "opmerkingen" aangeven hoe laat u aan tafel wenst te gaan?

Let op: dit arrangement is op basis van beschikbaarheid. Klik hier om te bekijken of er tafels beschikbaar zijn bij restaurant Scherp en vervolgens hier om het arrangement te reserveren! 

Aantal personen 2 uur 3 uur
2 € 285,-  € 310,-

Alle prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief de drankjes, deze rekent u ter plekke af bij Restaurant Scherp. Kortingsacties en andere acties zijn niet geldig op dit arrangement.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PRIVE WELLNESS

Zandstraat 2
4331 ND Middelburg (Zeeland)
Nederland

info@zeeuwsontspannen.nl
(+31) 0118 85 59 00

Heerlijk ontspannen in gegarandeerde privacy

Zeeuws Ontspannen | Prive wellness